sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Voi elämän kevät!

Katsoin eilen illalla säätiedotuksen. Tänään klo 9 sataisi lunta. Räknäsin mielessäni, että jos lähden liikkeelle tarpeeksi varhain, ehtisin takaisin aamukaffeelle sopivasti sateen edellä.


Klo 7.30 olin Ulvilan Hansa-rannassa - kartalla siinä kohtaa lukee kylläkin Pappilanhaka. Kokemäenjokeen oli avautunut aukko, ja 15 laulujoutsenta oli tullut aamupesulle.  Myös telkät olivat saapuneet, löysin kaikkiaan 7 kpl. Osalla oli jo pari varattuna.

Jatkoin sitten matkaani kohti Hakanpäätä. Turkinkyyhky kujerteli taas vakiseudullaan, mutta muuten oli todella hiljaista.

Pääsin perille mukavasti myötätuulessa.



Vaan kuinkas sitten kävikään? Se alkoi. Lumisade.  Heti kun olin päässyt perille.



 Kiikaroi nyt sitten tässä näkyvyydessä!



Tunnelma poikkesi täysin eilisestä reissusta.  Istuskelin tuolloin iltapäivällä ladon suojassa auringonpaisteessa, katselin hanhi-ja joutsenjoukkoa, kuuntelin lämmöstä huokailevia pelto-ojia, auringon sulattelemia räystäitä ja kuulin ensimmäisen kiurun liverryksen!

Vaikka talvesta tykkäänkin, liika on aina liikaa. Kuinka kauan oikeaa kevättä pitää vielä odottaa?!

No, lumisade loppui iltapäivällä. Kävin sitten vielä kurkkaamassa, miten mustavaristen rakennustyöt ovat edenneet Itäkeskuksen Prismalla.  Viimeksi urakoimassa oli yksi pariskunta. Nyt rakennustarvikeita kerättiin ahkerasti ..



..ja kolmen asunnon rivitalo alkoi näyttää kutakuinkin muuttokuntoiselta!





Mielenkiinnolla seuraan, kuinka monta kortteeria Frugi-lähiöön kaikkiaan ilmestyy!

Ekopinnasaldo nyt:
53. kanadanhanhi
54. kiuru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti