maanantai 18. kesäkuuta 2012

Singer soikoon!


Sunnuntai-illaksi oli povattu sadetta, joten ei kun menoksi heti aamukahvin jälkeen!


Ensimmäinen lauluvirtuoosi - viitakerttunen - luritteli tässä pusikossa, vaikka kello oli jo 10.30. Yön laulaja ei ole vissiin löytänyt vielä kumppania kun pitää päivälläkin houkutussäkeitä punoa. 


Ihanat joutomaat! Vasemmalta kuului kultarinta, lehtokerttu, pensaskerttu, mustapääkerttu, punakylkirastas...  Oikealla rätisi ja vihelteli ruokokerttunen. Älkää hyvät ihmiset "siistikö" näitä pusikkoja!

Sama pyyntö tähän. Tontti näkyy olevan myytävänä, joten ensi vuonna ei ehkä ole enää asiaa alueelle. Mutta mitä kummaa? Ompelukone raksuttaa edelleen?  Viitasirkkalinnullakin on siis rakkaushuolia, koska keskipäivälläkin pitää tikata. Se oli äänessä samassa pusikossa jo toukokuussa. Koska en hoksannut ottaa videota, saatte kuunnella singeriä alla olevasta hienosta youtube-nauhoitteesta.  On se vaan kumma lintu! Näin näkyvällä paikalla lintua harvoin saa ihailla, yleensä vain ääni kuuluu pusikosta hyttysten seasta.
 
 

  Sirkkalintujen löytäminen on minulle yksi kesän kohokohdista! Raksuttajat kun voivat putkahtaa ihan mihin vain, eivätkä yleensä sinne, missä edellisenä vuonna olivat  - Toukarin yölintuparatiisia lukuun  ottamatta.

Edelleen rääkkä hakusessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti